Ефрем Моллов: Да вкараме човещина и родопски ценности в политиката

Ефрем Моллов и Явор Джиджев пред смолянчани

 „Ние сме хора обикновени, хора, които работят в планината, изкарват прехраната за семействата си тук. Не искаме много неща, а само нормален живот за родопчани”, това заяви водачът на листата на Коалиция „Горда България” за Смолян Ефрем Моллов от трибуната на днешния празник, организиран от Коалицията.

„Искаме и още нещо много важно - да вкараме човещина в политиката, да вкараме родопските ценности в политиката, да забраним в парламента да има лъжа и лицемерие, кражба на обществен ресурс”, каза още кандидатът за депутат.

В Родопите трябва да има инвестиции, да се премахне изолацията заради инфраструктурата, да се възродят традиционните производства и да се отворят пазари, на които да се изнася продукцията.

Кандидат-депутатът се ангажира, че ако Коалиция „Горда България” спечели, ще се отворят още два трансгранични пътя, които ще свържат Родопите с Беломорието- и те ще тръгват от Девин и Доспат към Кавала.

„Това са моите проекти и те ще бъдат първите проекти на КГБ, ако спечелят изборите”, заяви Моллов.

Единението на всички хора в обществото ще допринесе да няма глад, мизерия, плачещи хора и вересии в магазините. Вярваме, че ние сме хората които могат да направят план за просперитета на Родопите”, каза в заключение кандидатът за депутат от Коалиция „Горда България” в Смолян Ефрем Моллов, който представи и останалите в листата от Смолян на коалицията от гражданската й квота. Той заяви, че представителите на” Горда България”  в Смолян не са партийно обвързани и ще работят за просперитета на България.

„Днес с  водача на листата на Коалицията в Смолян Ефрем Моллов слагаме начало на една традиция, която ще накара хората да са по-добри и човечни и ще сменим езика на омразата с езика на любовта”, заяви пред смолянчани Явор Джиджев, съпредседател на коалиция „Горда България”. Така той обяви идеята днешният празник на Единението и земята да стане традиционен и да се провежда всяка година на 6 май.

Програма на площада продължи с изпълненията на самобитни фолклорни танцови и гайдарски състави от региона, носители на духа, темперамента и силата на родопчани.



Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини