Протест срещу назначенията на правителството организира ДСБ в Смолян

Лидерът на „Демократи за силна България" в Смолян Зарко Маринов, организира протест в  срещу кабинета „Орешарски". Групата „Про-тест за Смолян" във Фейсбук, призовава смолянчани да изразят недоволството си утре -17 юли от 18 часа пред Областната администрация.

"След скандалния избор на Делян Пеевски за шеф на ДАНС и невижданите през последните години протести в София, премиерът Орешарски заяви, че е чул протестиращите, че е разбрал "грешката", но не е", заяви Зарко Маринов.
След един месец протести на хиляди в центъра на столицата, той назначи за областен управител на София бивш застраховател на ВИС-2, осъден на 2.5 години затвор за нанасяне на средна телесна повреда на Георги Атанасов, управител на Клуба на културните дейци в Своге. Защото назначи за зам.-областен управител на Смолян Бейхан Дуран - осъден за побой и наръгване с нож на шофьор от Варна за засигане на пътя.
Защото въпреки факта, че Смолян има най-добрите специалисти по горите в България, ни натресоха човек на ДПС от Момчилград без конкурс и с неясно каква договорка тайна договорка", пише още в призива за организирания утре митинг в Смолян.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини