Тази седмица мечтите се сбъдват! Само малко им помогнете!

Подреждането на Юпитер-Сатурн-Нептун в голям тригон може да променя съдби

Свидетели сме на рядко събитие в астрологията, дами и господа!

Смятано от днес и през следващите три дни особено силно ще действа едно най-важните според астролозите събития за годината – голям равностранен триъгълник между планетите Юпитер, Сатурн и Нептун. Това събитие е известно в астрологията като голям тригон и сега той е във водните знаци Рак, Скорпион и Риби.

Към този голям тригон ще се присъедини и планетата Марс, която ще даде допълнителна енергия и импулс за сбъдване на всички желания, особено в емоционалната сфера.Тригоните в астрологията винаги се смятат за голям шанс и големи възможности. Как обаче ще използваме енергията му, зависи, разбира се, от нас. Така че постарайте се да направите тези дни начало на нещо изключително, ново, удивително и значимо.Много е важно в близките три дни (до 20 юли) във всички важни неща да се стремите към външен и вътрешен баланс. Внимавайте с емоциите и не ги изпускайте от контрол. Действайте от дълбините на сърцето си, доверявайте се на интуицията и се опирайте на мъдростта на своя опит.

Не правете резки движения, това не е период, когато за достигане на целите всички средства са оправдани и добри. Тъкмо обратното – колкото по-плавно и спокойно се движите към постигане на всичко желано, колкото повече отчитате интересите на околните, толкова по-лесно ще постигнете значимите и толкова желани от вас резултати.В тези три дни избягвайте да недоволствате от съдбата, не роптайте. Такова поведение може само да ви навреди и впоследствие да се убедите, че всичко, от което сте се жалвали, всъщност си е имало много просто решение.И така, в този период може да сбъднете най-смелите си мечти, затова не пропускайте да го сторите! Сега можете не само да действате, но и просто да мечтаете – с всички подробности за това, което искате да реализирате в живота си. И в никакъв случай не допускайте негативизъм и не пожелавайте злото на ближния.На този аспект особено внимание трябва да обърнат тези, които са родени във втората половина на лятото на 1966 г., както и родените от втората половина на декември 1966 до края на март 1967 г. Те ще бъдат щастливци почти до края на август и съдбата им дава шанс да променят живота си така, както искат. Всичко ще им помага, всичко ще съдейства на плановете им.

На късмет в много жизнени сфери и благотворни промени може да разчитат представителите на знаците Козирог, Рак, Скорпион, Риби и Стрелец.

Тези дни са особено благоприятни да проявите себе си като личност и професионалист в сферата на строителството и недвижимите имоти, творчеството и изкуството, психологията.Големи сили и възможности дава тригонът и на тези, които не са склонни към самоизмама и летене в облаците. С други думи, за хората, които не живеят в илюзии. Колкото по-ясно и ярко си представяте живота и себе си в него, толкова по-щастливи промени може да ви споходят. Не се поддавайте на илюзии – гледайте реалността право в очите и я променяйте.Но през тези така щастливи дни има и някои предупреждения от астролозите. Меркурий все още е ретрограден и се намира в квадратура (ъгъл от 90 градуса, смятан за напрегнат от астролозите) с планетата Уран. Внимавайте! Шофирайте предпазливо, спазвайте всички ограничения и пазете документите си. Не прибързвайте в нищо, не действайте по импулс.

Убедете се също така, че сте заключили дома си, след като сте излезли, че не сте си забравили ключовете, че сте изключили електрическите уреди.

Източник: inews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини