19-годишни на косъм от смъртоносно салто на надлеза

Почти на същото място, хасковлийка също се опита да "скочи" от надлеза преди 3 г но оградата отново издържа

Двама 19-годишни от Хасково се разминаха с малкия дявол след катастрофа, която за малко да завърши трагично. В ранният следобед на 3-ти август, младежите подкарали с висока скорост своето „Рено“ 19 по бул. „Съединение“ и на моста към ЖП-гарата катастрофирали. Водачът, който по непотвърдена информация се казва Христо Г. изтървал контрола над возилото и се забил в предпазния парапет на моста. За тяхно и на родителите им щастие, колата не пробила металната ограда и това спестило вероятно смъртоносния полет надолу.

Реното било доста пострадало, две пожарни разчиствали смачканите тенекии и разлятото моторно масло по пътя. Младежите са ранени, но по първоначална информация, леко. Няма данни за употреба на алкохол, причината за ПТП-то е несъобразена скорост, съобщават от хасковската полиция.

Същият ден надвечер, пиян от с. Кралево предизвика катастрофа на моста в село Книжовник. 25-годишният А.А. понечил да изпреварва на забранен участък и удря почти челно, движещият се в насрещното автомобил Сузуки, управляван от 28-годишен от Хасково.  От удара са пострадали водачът на японската кола , който е с контузна рана на глезена на ляв крак, контузна рана на ляво ухо, охлузвания по гърба и хематом на главата. Прегледан и изписан за домашно лечение. Потърпевша била и спътничка на А.А. на 26г., която е със сътресение на мозъка, както и виновния шофьор, който се отървал най-леко-с натъртен крак. При проверка с дрегер се установило, че е шофирал с 1.44 промила алкохол. По случая е образувано досъдебно производство

Г. Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини