Сани Алекса: Зная как

Сани Алекса, единствената дама сред тримата финалисти от първия сезон на X Factor, е готова с новия си сингъл - “Зная как”. В песента се включва и едно от най-актуалните имена на българската хип хоп сцена – рапърът F.O. 

Парчето като композиция и аранжимент е дело на едно от водещите продуцентски студиа в Европа - „The Kennel Music”. Шведският екип на студиото е известен с иновативния си стил в звукообработването. Ето защо на „The Kennel Music” е поверена и аудио продукцията, и микса на сингъла “Зная как”. 

Няколко дни преди старта на турнето Coca-Cola Happy Energy Tour 2013, Сани Алекса и F.O. заснеха видеоклипа към “Зная как". Режисьор на видеото е Петър Петков – Ghettoman, оператор - Данаил Щърбанов, а за стайлинга на певицата се погрижи “Студио 2-те”. Очаквайте съвсем скоро премиерата на видеото “Зная как”с участието на F.O. 

От понеделник (23/09) сингълът “Зная как” ще бъде наличен в iTunes. https://itunes.apple.com/bg/album/znaya-kak-feat.-f.o./id709440440 

Сани Алекса (Александра Апостолова) се класира на трето място на финала в музикалното риалити Х Factor България. Решението й да се яви на кастинг за шоуто е спонтанно, но променя живота й изцяло. Само няколко месеца след финала на предаването, тя издава две песни. Първата се нарича „Imma Model” и е с рап групата Touch Down, а дебютният й сингъл като основен артист след шоуто X Factor се нарича "В този клуб" и е секси колаборация с рапъра Бобо. И двете песни са продуцирани от музикална компания "Вирджиния Рекърдс".

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини