Porsche Macan показа още от себе си

Неотдавна от Porsche разкриха няколко тийзьр изображения на своя Macan, а сега изтекоха още няколко снимки на компактния кросоувър, сканирани от предстоящия брой на Auto Motor und Sport. 


Планиран да дебютира на автомобилното изложение в Лос Анджелис, моделът е описван като „компактен, концентриран и интензивен“ спортен автомобил, който е „практичен, но необикновен“.

Очаква се компактният немски SUV да бъде оборудван с 2-литров четирицилиндров турбо двигател с мощност от 220 к.с. Той би трябвало да ускорява кросоувъра до 100 км/ч за 7.5 секунди и да му позволява да вдига максимална скорост от 230 км/ч. Ако това не е достатъчно мощно за вас, Macan S ще разполага с 3.6-литров атмосферен V6 бензинов агрегат с мощност от 295 к.с.  Ще има и дизели, като тук започваме с 2-литров TDI с мощност от 190 к.с. и 3-литров V6 TDI с мощност от 250 к.с.



Вариантът Turbo вероятно ще използва 3-литров битурбо V6 с мощност от порядъка на 370 к.с. и въртящ момент от 452 Нм. Почти сигурно в последствие компанията ще пусне и хибрид с 2-литров четирицилиндров двигател (с 208 к.с.) и електрически мотор (с още 54 к.с.) Освен това очакваме и 3-литров битурбо V6 дизел от Audi с мощност от 309 к.с.

Като изключим данните за двигателите, кросоувърът може да има уникална система за задвижване на четирите колела с променливо разпределение на въртящия момент за по-добро поведение.

 
 
Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини