Кърджалийската коледа ще помогне на три деца и един младеж

Повече от 20 училища ще се включат в благотворителния базар  по случай Коледа и Нова година, който ще се състои  на 17 декември т.г. от 17.00 часа в Дома на културата в гр. Кърджали. Учениците ще изложат свои творби –рисунки, пана, сувенири.  

Със събраните средства ще бъдат подкрепени семействата  на 3-годишния Мехмед и 11-месечния Божидар от община Кърджали, 22-годишния Кирил Къров от община Момчилград и дете със сърдечно заболяване. 

3-годишното дете от кърджалийско село е със заболяване, известно като стъклени кости. 11-месечното момченце е с транплантиран черен дроб. 22-годишният момчилградчанин Кирил Къров е с травма на гръбначния мозък, причинена при  скок от скала като ученик. Искаме да предпазим детето със сърдечно заболяване от вълнения и няма да съобщим неговото име.

Благотворителната кампания се провежда за поредна година под патронажа на областния управител на Кърджали.

Сметката, по която се набират дарения е на организацията на тампилиерите. Тя ще бъде използвана само за целите на кампанията и закрита  в началото на  2014г.

Първа инвестиционна банка – клон Кърджали

Титуляр – ОРТЙ – ВЕЛИК ПРИОРАТ БЪЛГАРИЯ

IBAN – BG05FINV91501216048975

Банков код – FINVBGSF

Областният управител на Кърджали Бисер Николов призовава всички жители на областта и дружества, които имат възможност да дарят средства, да  се включат в кампанията!

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини