Георги Кючюков стяга редиците на червените в Кирково, снемат доверието от Бойка Арабаджиева

     Областният лидер на БСП в Кърджали Георги Кючюков ще стяга редиците на социалистите в Кирково.Кючюков отива във вторник на среща с актива за да го запознае с решенията на областното ръководство.Сред тях са и снемането на доверието от председателят на партийната организация Бойка Арабаджиева и заместникът й Димитър Манчев.Това съобщи за Кърджали бг вести Георги Кючюков.

 Една от задачите му ще бъде и приемането на архива на местната организация.Той ще бъде предаден на ново ръководство след отчетно-изборно събрание.

От областното ръководство на червените смятат,че в Кирково имат много достойни хора,които могат да оглавят местната организация.В поведението на двамата отстранени,те виждат дългата ръка на бивш депутат,родом от Кирковския край.

 Събрания  на социалистите вече се провеждат в Кърджали,но по друг повод.На тях червените правят предложения за кандидати за евродепутати.Номинациите ще се обобщят до средата на януари.Те ще бъдат предоставени на партийната централа.На 8 февруари ще се проведе конгрес на социалистите,който ще определи листата за евродепутати за изборите през май 2014 г.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини