Албена Денкова "изпързаля" конкуренцията в Dancing Stars

С най-широки усмивки напуснаха сцената на Dancing Stars Албена Денкова и Дарин. Те събраха най-много точки и станаха победители в първата вечер на Седмицата на смеха в бляскавото шоу на Нова.Кралицата на ледената пързалка Албена Денкова изпързаля конкуренцията с резултат от 37 точки, а Дарин и Ани с техния фокстрот се оказаха единствените достойни конкуренти, събрали същия брой точки.Още със стъпването си на дансинга Албена и партньорът й Калоян направиха сериозна заявка за лидерската позиция в класацията. Въпреки опасенията на шампионката относно гъвкавостта на глезените си, тя се представи повече от страхотно. „Глезените са най-слабото ми място. Когато тренирам и се състезавам, целите ми глезени са плътно и стегнато обхванати от кънките. А при танците не е така”, обясни тя. „Браво! Поздравления!” - присъедини се към хвалебствията на колегите си от журито и Алфредо Торес.Критики понесе холивудската звезда Антон за изпълнението си на куикстеп. „Сигурно се дължи на нинджа рефлексите ми”, каза той след упреците на Илиана и Галена за лишеното му от емоции изражени. Мика и Теодор представиха огнена салса, а на въпроса на Алекс Сърчаджиева към Тодор „Какво е усещането да тренираш, докато Камата ти диша във врата”, танцьорът отвърна с усмивка - „Стимулиращо”. За да бъде близо до любимата си Мика, в публиката отново беше актьорът Иво Аръков.

31 точки пък събра пасо доблето на Ути и Елена, които представиха изумителна хореография с извънземен стайлинг. Специална помощ от балетист на Националната опера и балет е получил засменият кулинар по време на усилените си тренировки за перфектни отскоци. И журито не остана равнодушно към междупланетния им танц.

Похвалите за Ути и Елена валяха, но когато дойде време за истинските оценки, съдиите бяха по-строги. Строги бяха и в оценките си за Нели и Наско и тяхната ча-ча-ча. Дори и буклите ала принцеса Леа, с които се беше подготвила Нели, не размекнаха съдиите в оценките им.

Въпреки липсата на суперлативи след танца Наско се обърна към Нели с думите: „Аз пък съм много доволен”. Фаворитите Михаела и Светльо също бяха „порязани“ с оценките, които получиха 32 точки за изпълнението на тяхната хип-хоп хореография. Въпреки това танцът им стана „Танц на седмицата“ след влизането в сила на новия регламент за избор на най-добър танц с гласуване от феновете на Facebook страницата на предаването.

Специален повод за радост има смелата и обичана Нана - на 1-ви април тя и съпругът и имат годишнина от сватбата си. Те са се събрали в деня на шегата точно преди седем години и затова съпругът и синът й излязоха с цветя на сцената. Нана и партньорът й Мирослав изпълниха енергичен куикстеп, пременени като Мини и Мики Маус. На забележката относно липсата на синхрон от страна на Илиана Раева, Нана отвърна с ритуално сваляне на долните гащи от костюма си.

Източник: http://www.trud.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини