Део и Елена вече живеят заедно, мислят за бебе

Три звездни двойки, три танца и само един победител. Очаквайте кулминацията на най-горещата танцувалната афера в ефира на Нова ТВ.

Стелла и Наско, Елен и Калоян, Ангел и Дорина са на крачка от своя триумф или разочарование. За 3 месеца, шестимата успяха да подчинят телата, емоциите и духа си на изкуството на танца, а всяка от двойките представи 16 нови хореографии. На финала в Dancing Stars трите двойки ще танцуват фриистайл, последван от общо ча-ча предизвикателство на хита на Beyoncé – „Crazy In Love”. То ще изпрати една от двойките в историята на шоуто, а останалите две ще влязат в пряк дуел с избран от тях танц. Съдиите дадоха приятелски съвети за последните хореографии на финалистите.

Илиана Раева помогна на Стелла да бъде по-женствена в изпълнението си, а двамата с Наско ще представят фрийстайл по Elvis Presley – „Blue Suede shoes”. Защитници на двойката ще бъдат олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева и журналистът Сашо Диков.

Калин Сърменов колегиално въведе Елен Колева в „разказа” на последния им танц с Калоян – за плахото момиче, което се учи да воюва и побеждава. Всичко това, по мелодия от мюзикъла „Чикаго“. За да подкрепят Елен, в публиката ще бъдат майка й и поп-фолк дивата Райна.

Алфредо Торес даде всичкия си „емоцион” на най-младата двойка – Ангел и Дорина. Кубинският професионалист им помогна да пресъздадат в дълбочина всички преживени до момента емоции, подплатени с изключително сложна хореография по песента на Labrinth feat. Emeli Sandé – „Beneath Your Beautiful”. На финала, Ангел и Дорина ще бъдат подкрепени от Рафи, Мария Илиева, която ще бъде в компанията на неговия баща и сестра му.

В ефира на На кафе при водещата Гала, Део си призна, че истинската му връзка с партньорката му в танците Елена е започнала след края на „Денсинг старс” и вече живеят заедно и мислят за бебе. Елена пък чистосърдечно обясни, че не се притеснява от разликата в годините – 15, и че цялото й семейство го харесва много. Део сподели, че за първи път в живота си има усещането, че с човека до себе си са от един отбор. Двамата разкриха, че след шоуто ще попътуват заедно, за да си починат, а лятото имат планове да карат сърф.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини