Алкохоличка от Кърджали бие редовно мъжа си, наръгва го с нож пред дома им

Алкохоличка от Кърджали редовно налитала на съпруга си след запой. На 30 април 2013 г.А.М.Г. вдигнала скандал на мъжа си В.С.И пред дома и им го наръгала с нож в бедрото. Районният съд в Кърджали издал ограничителна заповед, според която алкохоличката не трябвало да доближава мъжа си за срок от 6 месеца.

В.С.И. и А.М.Г. живеели заедно от 2003 г. когато им се родило детето А.В.С. Жената започнала да пие, престанала да работи, налитала на съпруга, не полагала грижи към детето, напуснала семейното огнище. Грижите за детето легнали върху бащата. Той го насърчавал в училище,обличал го добре.

На две седмици бащата пращал детето при баба му и дядо му по майчина линия. Там била и бившата му половинка. Детето споделя пред магистратите,че се страхува от нея, защото винаги имала нож под леглото.

Бащата В.С.И. поиска от Кърджалийския районен съд да лиши А.М.Г. от родителските й права. Той се аргументира с това, че тя възпрепятства пътуванията на детето из страната и в чужбина.Дори нямала документи за самоличност. Кърджалийският районен съд отхвърли иска. Отхвърли го и Окръжният съд.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини