ГЕРБ в Смолян захапа партията на Бареков

Структурата на ГЕРБ в Смолянско излезе с отворена декларация срещу „България без цензура“, заради обвиненията хвърлени в публичното пространство за купуване на гласове за евровота.

„ ГЕРБ остро възразява срещу обвиненията, хвърлени върху зам.-кмета на община Чепеларе и организационен секретар на партийната структура Георги Костадинов за купуване на гласове по време на предизборната кампания. Твърденията на „България без цензура” и по-точно на председателя на областния й предизборен щаб Валентнин Черпоков, бяха публикувани в местни печатни медии и информационни сайтове. По повод на тези клевети ПП ГЕРБ – Смолян категорично заявява, че никога не си е позволявала да купува гласове и няма да организира подобно нещо “, пише в прессъобщението на местната структура на ГЕРБ.

Преди това самият Костадинов заяви, че ще си потърси правата в съда срещу „България без цензура” за набеждаване или клевета, а на 27 май прокуратурата в Смолян официално обяви, че е приключила всички проверки и досъдебни производства, свързани с изборите, тъй като не са потвърдени първоначалните данни и не е установено извършено престъпление. Сред проверените жалби беше и случаят „Костадинов“.

„Според нас това показва начина на работа в новата формация „България без цензура”, показва как без всякакви доказателства, без проверка на фактите и обстоятелствата, се разпространяват неверни твърдения с единствената цел да се злепостави партия ГЕРБ и в конкретния случай личността на Георги Костадинов“, пишат още до медиите от ГЕРБ Смолян.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини