Предсказание: След 2017 г. България я очаква просперитет

"За България доброто идва след 2017 г. Нашата държава ще бъде оглавена от жена и тогава ще имаме значителен културен, а след това и икономически просперитет. Тази жена вече в политиката, но още е в периферията. Нашата свещена вода ще ни направи шейхове след 15 години и нашите градини ще хранят богатия, но замърсен западен свят". Това пророкува ясновидецът нестинар Ивайло Аянски, съобщава в. "Труд".

Той събра на нестинарски празник хора от цялата страна на поляна край девинското село Стоманово. От 20 години на всеки 3 юни - денят на Св. св. Константин и Елена по стар стил Аянски дава курбан и танцува върху жаравата. Десетки хора от цялата страна са присъствали на празника.

Ясновидецът отглежда 300 животни от породите българско родопско и родопско късорого говедо, каракачански и среднородопски овце, биволи и птици. Разказва, че заложбите му в ясновидството развила баба му Русана, а след това се усъвършенствал, като работил с Джуна и в школи за биоенерготерапия.

"Половината от хората тук са дошли подгонени от болката и страховете си. На някои медицината е казала, че имат рак, други са стигнали до фалит. Има много, които идват всяка година", казва Аянски. Твърди, че нестинарството отключвало вратата към предстоящото и виждал бъдещи събития както за България, така и за света. Предказанието му е, че Русия тръгва към своя възход, а световната политика ще се прекрои от намесата на нови големи сили, неориентирани досега.

Източник: inews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини