Празник "Да се разходим за здраве и с приятел" организира община Смолян

Пътеката на здравето край Смолян

Сдружение „Fun in the Mountain“ и община Смолян, организират детски празник на 10 08.2014г./неделя/.

Празникът ще стартира със състезание под наслов „Да се разходим за здраве и с приятел“, финансирано от фонда на община Смолян за младежки инициативи и съфинансирано от сдружението. Състезанието ще стартира на стадиона в Смолян в 10.00 часа и ще премине по Пътеката на здравето, възстановена с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.

Децата, заедно със свои приятели и близки ще изкачат 4 километровия маршрут до изграждащия се Образователен екопарк „Амзово“( намиращ се в близост до Резерват „Амзово“- по пътя за село Пещера). Децата и младежите ще бъдат разделени по възрастови групи, а наградите ще бъдат за „най- атрактивна“ , „най-задружна“ група и т.н.

Идеята на състезанието е децата и техните семейства да излязат сред природата и да се насладят на приятната разходка в интересна компания.

Празникът ще продължи с курбан за здраве в образователен екопарк „Амзово“ в 13.00часа. Награждаването на участниците в състезанието ще бъде в парка от 13.30 часа, а организаторите канят гражданите и гостите на Смолян.

 СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини