Ето и пълните характеристики на Samsung Galaxy Alpha

Представянето на Samsung Galaxy Alpha се очаква по-късно тази седмица и то ще ни осигури детайлни характеристики за устройството, но междувременно слуховете за телефона не спират. От бразилския сайт Tecmundo идва снимка, за която се твърди, че показва слайд от маркетингови материали на корейската компания, който описва основните технически характеристики на устройството.

Според изтеклата снимка Galaxy Alpha има 4.7" дисплей с резолюция 1080 х 720 пиксела (не е изключено да е грешка и да става дума за 1280 х 720), 2GB RAM и 32GB вградена памет без опция за добавяне на microSD. Освен това са включени скенер за отпечатъци, сензор за пулс, батерия с капацитет 1860 mAh, 4G LTE възможности, USB 3.0 и 12МР основна камера.

Твърди се, че устройството използва 8-ядрен процесор Exynos, а представянето ще е между втората половина на август и първата половина на септември. Според сайта цената в Бразилия ще е около 785 евро, а началото на продажбите се очаква между втората половина на септември и първата половина на октомври.

http://www.tecmundo.com.br/galaxy-alpha/60314-exclusivo-vazam-especificacoes-oficiais-preco-data-galaxy-alpha.htm/

Източник: mobilebulgaria.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини