БСП откри нетрадиционно предизборната си кампания в Димитровград

Членове и симпатизанти на БСП положиха зветя пред малка бронзова фигурка на Георги Димитров, вместо пред паметник, гласуван като решение от Общинския съвет

Нетрадиционно и на символичната дата 9 септември Коалиция БСП Лява България откри предизборната си кампания в Община Димитровград.

Водачът на листата на коалицията за Хасковски избирателен район Чавдар Георгиев и кандидатите за депутати Райна Йовчева, Смиляна Нитова, Божидар Драганов, Даниел Йорданов, Тенчо Димитров поднесоха цветя през малка бронзова фигура на Георги Димитров.

Тя бе поставена от членовете на БСП на входа на парк "Марица", където според решение на Общинския съвет от миналата година трябва да се издига паметтник на Георги Димитров.

"Убеден съм, че такъв ще бъде издигнат", заяви лидерът на БСП-Димитровград Димитър Петров.

Местните червени активисти и кандидат -депутатите почетоха и 70-ата годишнината от победата над фашизма. Датата е свързана с Димитровград и строителите му, заявиха от БСП Лява България.

По-късно на пресконференция бе представена и листата на БСП Лява България за Хасковски избирателен район. Тя е съставена от млади хора и такива в активна възраст и с висше образование, доказали се в своята област, подчерта водачът Чавдар Георгиев. Стана ясно, че Димитровград е ключова община за червената партия и на тези избори.

Откриваме предизборната си кампания със самочуствието на първа политическа сила в Общината от парламентарните избори миналата година и едно успешно управление на страната през последната година, заявиха още социалистите.

Разчитаме на здравомислещите хора в Димитровград и малките населени места на изборите на 5 октомври. От БСП Лява България призоваха за подкрепа с №22 в интегралната бюлетина.

Платен репортаж.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Канздидатите за депутати от БСП Лява България Смиляна Нитова и Чавдар Георгиев

Пред тази фигура членове и симпатизанти на

Членове и симпатизанти поднесоха цветя пред бронзова фигура на Георги Димитров

Водачът на листата на БСП Лява България Чавдар Георгиев представи себе си и кандидат -депутатите
Разчитаме на здравомислещите хора в Димитровград и малките населени места на изборите на 5 октомври. От БСП Лява България призоваха за подкрепа с №22 в интегралната бюлетина
Чавдар Георгиев се срещна с членове на червената партия в Димитровград

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини