Семинар представя възможностите за младите в земеделието и животновъдството

Възможностите за младежки икономически инициативи в сферата на земеделието и животновъдството ще представят на семинар в Смолян.

Форумът ще представи перспективите за новия програмен период на ЕС - 2014-2020г. И се организира по инициатива на Националния съвет на Младежкото обединение на БСП и фондация „Фридрих Еберт“.

Той ще се проведе в събота, 18 октомври от 12.00 часа в хотел „Кипарис Алфа“.  Семинарът е на тема „Европа на регионите. Национални политики. Местни приоритети“, като ще се засегне и темата „Политика по време на криза“.

 Срещата ще открият председателят на младежката структура на БСП в община Смолян  Светослав Димитров и  Вероника Делибалтова – председател на МО в БСП.

От 13.15 часа е дискусията на тема „Криза в политиката и политика по време на криза“, с водещи известният журналист и блогър Александър Симов, политологът Иво Инджов  - Председател на УС на Института за модерна политика  и  Дора Янкова, депутат от БСП в Смолян.

 В ранния следобед от 15.15ч. ексминистърът на земеделието Явор Гечев ще представи възможностите на младите хора за икономически инициативи в селското стопанство в новия

 Организаторите се обръщат с покана към всички жители на област Смолян да вземат участие в семинара, който ще даде редица практически съвети за развитието на региона.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини