Миранда Кер: Не правя секс с някой, докато не го опозная

Миранда Кер е сред най-популярните красавици в света на модата. Неслучайно след раздялата ѝ с Орландо Блум, таблоидите ѝ приписват не една и две афери с известни богати мъже.

Австралийската красавица обаче не се притеснява да говори открито за своя любовен живот и за най-важните мъже в живота си, давайки откровено интервю за американското издание на Harper’s Bazaar.

И преди да прочетете какво точно разкрива Миранда, няма как да пропуснем да отбележим, че на корицата на списанието тя позира гола от кръста нагоре! Разбира се, красавицата доста умело прикрива своите прелести пред обектива на Тери Ричардсън и въпреки това снимките заслужават вашето внимание.

Ето акцентите от интервюто за Harper’s Bazaar, САЩ, където Миранда говори без притеснение:

За Орландо: „Той живее на 30 секунди от нас. По този начин Флин има най-доброто от двата свята. Орландо винаги ще бъде моето семейство. Разбираме се толкова добре. Ние излизаме много. Ние сме екип и наистина работим върху това, защото Флин е нашият приоритет. И двамата сме честни един с друг за всичко“.

За Флин: „Той е най-сладкото момче, наистина – толкова нежен и толкова любящ – появи се една сълза в очите ми, защото съм толкова горда с него. Той е много добър и забавен“.

За таблоидите: „Някои от нещата, които се пишат там, не отговарят дори ни най-малко на истината. Но ако се притеснявате за това, което другите хора мислят за вас, се завъртате в низходяща спирала“.

За срещите: „Понякога излизам на срещи, но в този момент моят приоритет е синът ми и аз не търся връзка. Просто нямам желание“.

За връзките: „Дълго време имах връзка, която се развиваше по грешния начин. Аз непрекъснато правех и правех неща, давах ли, давах за моя партньор. Но успешната връзка не се базира на това човек да се опитва да бъде всичко за някой друг“.

За секса на първа среща: „Моята философия е, че докато опознаеш мъжа, е по-добре да не се стига до секс. Най-добре да излезеш на няколко срещи и да видиш дали си привлечена или не“.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини