ГЕРБ в Доспат: Лъжа е, че се уволняват хора на БСП, даже им даваме работа

Елин Радев,председател ГЕРБ Доспат

Лидерът на ГЕРБ в Доспат Елин Радев категорично отхвърли твърденията на БСП, че в общината се уволняват кадри на столетницата по партийни причини.

Радев разпрати официална декларация, в отговор на обвиненията за партийни чистки в най-западната община на областта.

„Няма политически уволнения в община Доспат, точно обратното: може да се провери, че общинският председател на БСП е назначен като служител в общината и работи в Туристическия информационен център. Освен това, снахата на председателя на структурата на БСП – с. Змейца, също е назначена на работа в общината“, пише в отвореното писмо Радев и допълва, че дори още кадри на БСП са предвидени за назначения.

Празни приказки са твърденията, че се правят уволнения. Аз питам: „Кой човек е уволнен от общината, не само от БСП? Въобще няма съкратени, камо ли по политически признак. През последните 2-3 години няма съкратени служители в общината, напротив назначиха се около 30 нови работници, като целта ни е да намалим безработицата“, пише в декларацията.

Аз апелирам към всеки да бъде коректен в изказванията си, защото ако се провери ситуацията с назначенията /уволненията/ ще се види, че такъв вид декларации не са изпълнени със съдържание. Нека от БСП да бъдат конкретни и да не размиват с добре познати крилати фрази. А относно репресиите- наистина имаше, но от тяхна страна и когато те управляваха“, заявява Радев.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини