Младежът без книжка, катастрофирал до "Родопска тъкан" е със сътресение на мозъка

18 годишният Асен М. от кв. „Влахово“, който вчера се заби в стълб до „Родопска тъкан“ е със сътресение на мозъка, но без опасност за живота, съобщиха от полицията.

14 годишната му приятелка, която също пътувала с него е с порезни рани по лицето. Двамата бяха настанени в смолянската болница след пътен инцидент на ул.“Наталия“ в „Райково“,станал около 16 часа на 11 май.

В злополучния ден младежът, който тази година завъшва 12 клас в гимназията по техника и технологии, е положил шофьорския си изпит. На практика обаче абитуриентът е бил неправоспособен, карал с много висока скорост по мократа пътна настилка. От удара колата прерязала електрически стълб от уличното осветление и се забила в предпазната ограда на улицата. Благодарение на въздушните възглавници, които се активирали при инцидента, двамата са се отървали сравнително леко. Поредната катастрофа с новоизлюпен водач в Смолян за последната седмица, предизвика остра обществена реакция, а очевидци на пътния инцидент разказаха, че возилото профучало и се забило в оградат на метри от пешеходци на тротоара.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини