Кметът прие в кабинета си отбора по приложно колоездене

Кметът Ангел Папазов прие в кабинета си отбора по приложно колоездене на ОУ „С.св. Кирил и Методий“, неговите треньори и директорът на училището. През цялата година Йордана Тошева, Дани Нанков, Росица Костадинова и Георги Иванова участваха във всички надпревари от Шампионата на страната и се представиха достойно, завоювайки трето място в генералното отборно класиране. Йордана е четвърта между момичетата, а Дани – пети между момечетата във възрастовата група 10-12 години.

На 18 и 19 октомври колоездачите от Първомай взеха участие и в надпреварата между националния отбор, проектонационалния отбор и призьорите от генералното класиране. Оттам те се върнаха също с трето място и с диплом от Управителния съвет на Съюза на българските автомобилисти и Българската федерация по приложно колоездене „Младежта за безопасност на движението”.

Треньорът на отбора Минко Павлов предаде на кмета на общината специален диплом за заслуги в развитието на приложното колоездене от Управителния съвет на Съюза на българските автомобилисти и Българската федерация по приложно колоездене „Младежта за безопасност на движението” бе удостоен кметът на Община Първомай Ангел Папазов.

Павлов, съпругата му Ваня, която е и негов помощник треньор и директорът на училището Елена Добрева благодариха на Папазов за подкрепата му и за оказаната финансова и организаторска помощ за провеждането на кръг от националния шампионат в Първомай.

Градоначалникът пък връчи медалите и купата на децата от състезанието в Разград, тъй като не са успели да ги получат на място.

Теодора Кирякова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини