Пълен комплект медали донесоха бадминтонистите

    С един златен, един сребърен и три бронзови медали се завърнаха бадминтонистите на КФВС „Атлет“ от турнира „Ген. Фъндъков“ в Перущица.

    Миша Чепишева очаквано оглави класирането при момичетата. На трето място са две първомайски състезателки – Елеонора Иванова и Калояна Налбантова.

    На финал при момчетата Светослав Раев отстъпи на старозагореца Стилян Касабов и остана втори. Същият състезател на полуфинал победи и Станимир Терзиев, койтo изненадващо остана трети. 10 състезатели са представяли клуб „Атлет“, тези, които са останали без медал са отпаднали на четврътфинал. Треньорът Илиян Кръстев сподели, че по-големите състезатели вече са познати на другите треньори и клубове, но всички проявили истинско любопитство към най-малките – Христо Костов и Александра.

    Проведеният в неделя турни е V пореден, но за пръв път е в Перущица. Състезатели и организатори са се възползвали от новата зала, чието официално откриване предстои. Победителите получиха купи и медали, връчени им от председателя на федерацията Пюзан Касабян и кметовете на Перущица и Първомай - Ради Минчев и  Ангел Папазов.

    Теодора Кирякова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини