Ice cream се селфираха с „Клуба на радостта“

    Със масово селфи завърши концертът на Ice cream в СОУ „Проф.д-р Асен Златаров“. Даниел, Монти и Мартина пяха и забавляваха почитателите си повече от час на парти по случай рождения ден на Клуба на радостта.

    За пета поредна година Татяна Вълчева изненада учениците с концерт. И за пета поредна година събитието създаде много настроение. Членовете на Клуба на радостта се забавляваха на мах, танцувайки на сцената заедно с Ice cream и нито за минута не седнаха да си починат. А Монти – Малин Миланов непрекъснато ги разсмиваше. В залата имаше и публика, която пък не спря да аплодира шоуто. Накрая всички – танцуващи и седящи в залата бяха поканени на масово селфи.

    Дълго след това тримата от групата раздаваха автографи и се снимаха с почитателите си. Рожденият ден по традиция завърши с торта.

    С огромно любопитство Даниел, Мартина и Монти разгледаха коледния благотворителен базар. И тримата  се зарадваха по детски на бурканите с домашна лютеница, а Мартина специално избра картичката на своя почитателка и я откупи, заедно с украсена бутилка вино.Те поздравиха учители и ученици за уникалната изложба.

    Монти разказа, че често посещават училища в България. Миналата година са имали специално турне. Понякога се учудва, че има директори, които им създават проблеми и не им разрешават да влизат в техните училища. „Ние нямаме цинични песни, мисля, че учим децата само на хубави неща и се опитваме да им предадем нашето отношение към музиката, нашата любов и нашите ценности, сподели той и добави: Много ни хареса публиката, бяха толкова отворени, открити и си личеше че искрено се забавляват.“

    Теодора Кирякова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини