Цената на една студентка…

Всяка година в София пристигат хиляди студенти от различни краища на България. Пристигат със своите амбиции, желания и вълнения. С мечтите за един прекрасен живот, далече от родителите и скуката на малкия град.Настаняват се в общежитията на Студентски град и чакат своя златен шанс да дойде. Животът в града на студентите е доста забавен. Там е място пълно със закусвални, денонощни магазини, кръчми, кафета и дискотеки. Докато един малък град ти предлага един-два нощни клуба, отворени само в петък и събота, то в столицата те работят всяка вечер и винаги са пълни.

Тази статия обаче не е предназначена за всички студенти. Тя е насочена към определен тип момичета, които са дошли със своите големи надежди, но за жалост са ги затворили в малките си дамски чанти.

Много хора наричат дискотеките - място на разврата. И може би са прави. За мен са по-скоро ловно място. Там попадаш на доста типажи.

Ловецът, дошъл да открие младо и невинно момиче. Барманът, който налива шотовете с текила. Управителят, който брои хората. Сервитьорката, кандидатствала за работа като помощник-барман, но бързо е била облечена в къса пола и бял потник. Пияната група приятели, дошли да се почерпят за поредния взет изпит. Охраната, готова да брани терена. Не на последно място влиза Тя - една студентка. Облякла се е подобаващо. Впити дънки, къса тениска с пайети, миналогодишните боти и малката дамска чанта. Много важен аксесоар, който приютява скъпоценни артикули: огледалце, безцветен гланц за устни, спирала, кутия тънки цигари, запалка с лика на коте, пакет презервативи и малко дребни, пратени от родителите. Върху малката чантичка е сложила късото кожено яке, купено от разпродажба на преоценени маркови стоки.

Сяда на бара и чака. Какво чака ли? Да бъде забелязана от него. От ловеца…

Ежедневието на студентката минава еднообразно. Посетила е минимален брой лекции. Обикновено само тези, които налагат задължително присъствие. Оставила е написването на курсова работа за по-късно, сменила е няколко пъти Facebook статуса си. Разбира се, не е забравила да напише, че се чувства: щастлива, обичана и желана.

Качила е няколко нови снимки, моментално харесани от около 50 човека. Снимките са се сдобили с коментари като: сладурче, котенце, ще те изям и други. Тя се чувства неотразима...

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Източник: http://iwoman.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини