Тайландската внучка на краля

    Пепеляшка и Бел не са само литературни образи, те имат свой еквивалент в модерния свят. Принцесата на Тайланд се казва Сириванавари Нариратана. Красавицата от азиатски произход не е попаднала в кралското семейство по брак, а се е родила в него. Внучка е на крал Бумибол Адулядей на Тайланд. Даже, ако трябва да сме точни, името й в превод означава  „внучка за краля“.

    Единственото нещо, което би могло да бъде по-привлекателно от екзотична принцеса, е екзотична принцеса с богатство от 35 млрд. долара, пише iwoman.bg.

    През 2009 г. Сириванавари Нариратана – принцеса на Тайланд, бе класирана на 16-о място в класацията на списание Forbes за "20-те най-готини млади кралски особи в света". Важно е да отбележим, че след развода на родителите си, красивата принцеса се мести да живее във Великобритания заедно с майка си и братята си. След няколко години обаче, баща й, който към момента е действащ принц на Тайланд, я връща обратно в родината.

    Макар вече да е на почти 30 години, Сиринавари няма никакво желание да се омъжва, въпреки че стотици ергени се борят за вниманието ѝ. За сметка на това, любимката на народа е известен дизайнер, чиято линия дрехи дефилира по подиумите в Париж и Банкок. Образованието ѝ също е свързано с модата, а през 2007 година самият Пиер Балмен я кани да организира собствено ревю. Принцесата дебютира сред модните гиганти с линия,наречена „Присъствие от миналото“, която е посветена на бабата на Сиринавари и дава съвременна интерпретация на класически тайландски носии.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини