Бербатов: Очаква ни страхотно бъдеще

Нападателят на Тотнъм Димитър Бербатов не намери думи да опише атмосферата, която феновете на "шпорите" създадоха по време на полуфинала за "Карлинг къп" срещу Арсенал снощи. Тотнъм победи с 5:1 и се класира за финала на Уембли, където ще срещне победителя от другия полуфинал - Евертън - Челси.
"Нямам думи да опиша атмосферата на стадиона. Тази победа е за всички фенове, които обичат Тотнъм. Да се надяваме, че ще отидем на Уембли и отново ще триумфираме", каза Бербатов.

"Едно е да гледаш мач по телевизията, който се играе на този стадион и съвсем друго е да си там, на Уембли. Срещу Арсенал се представихме страхотно и ако продължим да играем така ни очаква невероятно бъдеще", убеден е капитанът на българския национален отбор.

Джърмейн Джинас, който откри резултата на "Уайт Харт Лейн", също не скри огромната си радост. "Мисля, че това което направихме снощи е невероятно. Разбихме Арсенал и заслужено отиваме на финал, където се надявам да си свършим работата, както тази вечер (б.а. снощи)", каза Джинас, цитиран от вестник "Сън".

"Това е фантастично. Можехме да вкараме още много голове. Тук съм от много време и много време чаках да играя финал. Успехът ни срещу Арсенал означава много, не само за нас футболистите, но и за страхотните ни фенове", сподели пък капитанът на "шпорите" Роби Кийн.

Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос също бе повече от щастлив. "Много се радвам, че ще играем на Уембли, най-вече заради нашите привърженици, защото те от доста време не са подкрепяли любимия си отбор на финал. Арсенал е един от най-силните клубове в Англия и са най-големият ни градски съперник, което прави успехът ни тази вечер още по-ценен. Винаги е прекрасно да виждаш, че феновете оценяват работата, която вършиш, която върши целият отбор", каза испанският специалист.
Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини