ЕРГЕНИТЕ ВЪВ ФУТБОЛА. КОЙ КОЛКО ВЗЕМА МЕСЕЧНО

Те са много млади, но вече световноизвестни, богати и с хубави тела, а това със сигурност е печеливша формула за успех сред жените! Защо именно футболистите стават жертва на златотърсачките? Защото излизайки от тренировки изморени, изхабени, без никакъв социален и емоционален опит, те лесно по в клопката на женската съблазън.


БЕРБАТОВ – 240 000
Класацията недвусмислено започва със сочения за "брилянт" в съвременния футбол Димитър Бербатов. Безспорно той е най-желаният ерген сред футболистите. 27-годишният капитан на националния ни отбор по футбол, който пиринци навремето продадоха на ЦСКА срещу 20 чифта маратонки, седем години по-късно стана най-скъпоплатеният български футболист при трансфера си в "Тотнъм" за над 30 млн. лева. Завидната му сметка в зелено привлича като магнит все повече амбициозни девойки, решили да си уредят по-лесно живота си, като си намерят гадже милионер. Бербатов не е тръгнал обаче още да се жени за приятелката си Елена, с която са заедно от 2005 г., и даже заявява открито, че ще остане ерген до 30-годишната си възраст. Връзката му с варненката, както изглежда, е сериозна независимо от волностите на Бербо с различни манекенки и певици, на които често сме свидетели.

По-известните сред тях са водещата Венета Райкова, манекенката Ивайла Бакалова, както и синоптичката от Нова телевизия Деси Банова. Фенките на Митко явно нямат кой знае колко голям шанс, а и не е тайна, че настоящата му приятелка Елена е дъщеря на заможен бизнесмен, макар че новата заплата на любимия й в "Тотнъм", която надхвърля 45 000 паунда седмично, не би й се отразила никак зле. Ако Митко отиде през лятото в "Манчестър Юнайтед", както се говори усилено в заплатата му ще стане двойна. читаната от него кола е "Мерце ът, като този, който кара в България, е черен CLS 500 с номер C 9224 XC. Бербо често си "играе" и с два елегантни модела Ascent мобилни телефони, всеки за около 6 хил. лв. Телефонът на централния нападател на "Тотнъм" е изработен от неръждаема стомана и е облицован с черна лицева кожа. Митко се предпазва от многобройните си фенки, като е "филтрирал" позвъняванията си Подобни телефони още си подариха любимката на столичния кмет Бойко Борисов - Ивана, Васил Иванов - Лучано, Деси Слава както и Евгени Минчев.


ВАЛЕРИ БОЖИНОВ – НУЛИТЕ СА МУ ОТ АЛИСИЯ

Макар и да няма все още големи постижения по терените, той стана лице на известна българска марка за мъжко облекло и е ходеща реклама на най-квалитетните италиански дизайнери. Футболистът върви винаги със самочувствие, като поклаща стегнати задни части, обути в дънки по последен писък на модата. Преди да се ожени за фолк певицата Алисия, името на Божинов беше свързвано с какви ли не завоевания. Един от култовите му цитати тогава по този въпрос стана: "Бил съм с известни жени, но не казвам имена, защото ще спрат да ми пускат".



ЕЛИН ТОПУЗАКОВ 15 000 ЕВРО

Не по-малко атрактивен се оказа и вече бившият футболист на "Левски" и националният ни отбор Елин Топузаков - Топчо, които независимо че минава 30-те, все още не желае да чува сватбения марш. В често обсъждана тема се превърна близо 2-годишната му връзка с бившата водеща на "Ало, къщата" Весела Тотева, която сега даже е поканена от футболиста да живее с него в Тел Авив, където е и новия отбор, за който той ще играе. Както и нейните забежки с други футболисти - Тиаго Силва от ЦСКА, Велимир Ива-нович от Спартак (Вн). Известен с чепатия си характер, Топузаков вероятно неведнъж е бил пред раздяла със засуканата блондинка, но в настоящия момент те все още продължават да бъдат официално двойка. До този момент са известни няколко връзки на Топчо, сред които най-известната е със сестрата на Цеци Красимирова -Дияна, с която се запознава покрай едновремешния си съотборник в "Левски" Георги Иванов - Гонзо. Когато се разделили, Елин й праща букет от 1001 рози, което не може да си позволи всеки. Днес той прибира близо 15 000 евро месечно в "Апоел" (ТА) и може да се похвали с достатъчен брой фенки, които само чакат приятелката му Весела Тотева отново да кривне от правия път, за да прилапат Топчо.



НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ – 13 000 ЕВРО

Синът на Боби Михайлов и вратар на сините Николай Михайлов също е сред топергените сред футболистите у нас. Повече мразен, отколкото обичан, Ники не може да се оплаче от интерес от страна на нежния пол. Като типичен представител на богаташките деца, Михайлов се изявява повече като нафукан и самоуверен плейбой, отколкото като футболист, което обаче се оказва и добре дошло за дебнещите го девойки. Не е тайна, че от доста време насам футболистът излиза с Мис Плеймейт 2006 Николета Лозанова, но също така е известно и че родителите му Боби Михайлов и Мария Петрова изобщо не харесват сочената за красавица Николета за своя бъдеща снаха. Най-новият слух е, че настоящият вратар на "Твенте" е зарязал апетитната блондинка, за да се съсредоточи изцяло върху кариерата си. "Годежният пръстен не значи нищо. В скоро време не мисля да се обвързвам с нея или някоя друга жена", заявява Ники в едно от последните си интервюта.



БЪЛГАРСКИЯТ ДЕЙВИД БЕКЪМ БЛАГОЙ ГЕОРГИЕВ – 25 000 ЕВРО

Още един от най-желаните ергени у нас се оказа и халфът на "Дуисбург" Благой Георгиев. Българският Бекъм, както го наричат, винаги е в крак с модата и не се притеснява да афишира открито метросексуалността си. Често може да бъде засечен да ходи на маникюр, на масаж, да си купува пръстени и гердани, както и прилепнали фланелки. След като се сдоби с "Ауди" последен модел, Благо си купи и самолет. Вече на 26 години, футболистът си има сериозна приятелка, която даже от известно време насам демонстрира гордо наляво-надясно годеж-ният си пръстен. Това е бившата гимнас-тичка Христина Витанова. Не са тайна и предишните прищявки на Георгиев в лицето на чалга фурията Камелия, както и на новоизлюпената такава Емануела. Втората даже за кратко "тормозеше" футболиста с sms-атаки за ужас на годеницата му. Самият Благо определя себе си като пасивна личност. "Нямам тактика, с която свалям жените, дори смея да кажа, че съм срамежлив. Не харесвам дами с голямо самочувствие, предпочитам те да идват при мен, аз съм пасивен". А за приятелката си Христина днес, Благо казва само: "Тя е любовта на моя живот!"



ВАЛЕРИ ДОМОВЧИЙСКИ – 15 000 МЕСЕЧНО В „ХЕРТА"

Валери Домовчийски с право е наричан най-новата апетитна хапка сред футболните ергени у нас. Доскорошното острие в нападението на "Левски" ще прибира по 15 000 евро на месец в новия си клуб "Херта", което му придава още по-привлекателен вид. В Берлин футболистът ще бъде без приятелката си Станислава Чепанова -гимнастичка от клуб "Илиана", която има още две години до дипломирането си в спортното училище. Това е и първото препятствие, което двамата трябва да преодолеят, след като се познават едва от октомври миналата година.



НИКИ ДИМИТРОВ – ХИЧО 3000 ЕВРО

Още един футболист на "Левски" попада тук и това е малкият Николай Димитров - Хичо. 20-годишното крило на сините върви успешно по стъпките на Домовчийски и също си има вече сериозна приятелка, която даже перяла чорапите му. С признанието си че "сексът е най-голямото удоволствие, а бракът - отживелица", Хичо за пореден път показа недвусмислено, че тепърва му предстоят куп завоевания не само у нас, но и по света.


ИВАЙЛО ПЕТРОВ – 10 000 ЕВРО

На отсрещния фронт в Борисовата градина като че ли апетитни ергени почти не останаха. Открояват се единствено вратарят Ивайло Петров и защитникът Филипе Машадо. Вратарят е на 33 години, но все още не е казал "да" на дългогодишната си приятелка Ивелина, дъщеря на футболния мениджър Емил Данчев. Месечната заплата на вратаря е една от най-високите в клуба - 10
000 евро, а самият той е притежател на няколко апартамента в София и Варна. Най-скорошната му придобивка е чисто новият джип "Мицубиши", с който даже успя вече да претърпи fi лека катастрофа в Румъния по празниците.



ИВЕЛИН ПОПОВ – 3500 ЕВРО

Звездата на "Литекс" Ивелин Попов, също като Ники Димитров от "Левски", е само на 20 години, но вече може да се похвали с богата биография зад гърба си. Той обожава купоните и жените, неслучайно шефовете му в "Литекс" къде на шега, къде на сериозно му заръчаха по-бързо да се ожени, за да си гледа работата по-добре. "Имам приятелка, но кога ще се женя, е Божа работа", отвърна тогава в отговор Попов. В "Литекс" месечно той прибира по 3500 евро.



ФЕЛИПЕ МАШАДО - 3000 ЕВРО

Бразилският защитник Филипе Машадо обаче съвсем не изкарва такива пари, каквито взимат месечно някои от съотборниците му. След като вкара на вечния враг "Левски", Машадо за отрицателно време се превърна в любимец на червените фенки и благодарение на латиноизлъчването си. Независимо че официално беше обявил, че подготвя годеж с приятелката си, бразилецът беше цел номер 1 на Соня Васи, както и на поп певицата Петя Павлова. Взима от ЦСКА скромните" 3000 евро.



ЗА ФУТБОЛИСТА НА "БОТЕВ"
ДОРМУШАЛИ САИДХОДЖА – 4000 ЕВРО

Дормушали Саидходжа е поредният 20-годишен футболист, подвизаващ се по родните терени, който често попада под светлината на прожекторите. Също като Божидар Митрев юношата на "Ботев" (Пд) е известен със скромността си, но за разлика от вратаря е финансово осигурен от баща си, който държи няколко бензиностанции в Пловдивско. Парите не са проблем за него и даже се стигна дотам да си плаща преди време, за да играе при "канарчетата". Може да бъде засечен често да кара чисто новия си "Мерцедес CLS 55 AMG", внесен специално от Германия, чиято цена е около 200 000 лева. По време на краткия си престой в Дания пък футболистът заработваше по 4000 евро месечно. Засега си няма приятелка.


БОЖИДАР МИТРЕВ - 2000 ЕВРО
Младият вратар на "Левски" също е един от най-желаните ергени у нас. С осанка на испански манекен, Божидар събира погледите на дамите и завистта на господата където и да се появи. Пословичен със скромността и въздържаността си от всякакви светски прояви и купони, Митрев с право си спечели симпатиите на много девойки. След дебюта си в шампионска лига Митрев се появи на няколко фотосесии, които го утвърдиха като един от секссимволите на синия отбор, където прибира едва 2000 евро. Божката не остава по-назад от по-известните си колеги и също следи последните модни тенденции, както и редовно посещава козметик, за да епилира определени части от тялото си. Вратарят си има гадже, което обаче все още е тайна за широката публика.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини