„Среща с непознат” по Дарик радио за Св. Валентин

Екипът на Дарик с партньорството и помощта на професионална агенция за запознанства ще събере нова любовна двойка. Предаването „Среща с непознат" ще се излъчи от 14.00 до 15.00 часа с водещ Драго Симеонов.


В ефира на Дарик радио ще бъдат поканени три момчета и едно момиче. Героите на предаването ще бъдат избрани от известната агенция за запознанства „Аз и Ти". На живо в студиото на Дарик радио дамата с помощта на въпроси ще направи своя избор кой е най-подходящият партньор за нея между трите момчета.


За участниците Дарик е подготвило много подаръци. От 15.00 до 15.30 ч. щафетата в любовния ден на Дарик поема Малката Лина, която ще направи първото си самостоятелно предаване. Освен любовните песни на всички времена Лина ще коментира най-наболелите сърдечни проблеми – любов от пръв поглед, изневяра, несподелена любов, любовен триъгълник, любов по сметка, любов или вино. В края на предаването Лина ще даде възможност на слушателите със „сърдечни" проблеми да поговорят с нея за своите преживявания.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини