Борат ще е Шерлок Холмс

Великият персонаж на Артър Конан Дойл - Шерлок Холмс досега е претърпял над 200 екранизации.
Последната новина е, че британският комик Саша Барън Коен( Sacha Baron Cohen )ще влезе в ролята на знаменитият лондонски детектив в новата комедия на Columbia Pictures, съобщи Variety. Ролята на д-р Уотсън ще бъде поверена на друг комик – Уил Ферел.

Сценарист на филма ще бъде Итън Коен („Няма място за стари кучета","Непоносима жестокост","Големият Лебовски","Фарго" и др.)Все още не е избран режисьор.

Като противовес на предстоящата комедия Warner Bros е ангажирал Гай Ричи за драмата „Шерлок Холмс". Премиерата е обявена чак за 2010 година. Сценарият ще се базира на все още непубликуван комикс на креативния директор на Warner Bros. - Лайнъл Уиграм. По неговите думи историята ще е пълна с приключения, а детективът често ще използва уменията си във бокса и фехтовката.

Саша Барън Коен се е снимал предимно в телевизионни сериали, преди звездата му да изгрее с „Борат". В момента той участва в снимките на "Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt" (или звучащо на български горе-долу така „Бруно : Възхително пътуване из Америка с цел хетеросексуалните мъже да се чувстват неудобно в присъствието на гей-чужденци в мрежести фанелки"). Филмът ще се появи по екраните в края на 2008 година.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини