Наско Сираков аут от Левски, Спас Русев не го ще

Новият собственик на Левски Спас Русев няма да връща Наско Сираков на "Герена". Така усилията на близкия до бизнесмена бивш конституционен съдия Георги Марков да лобира за привличането на Сираков на практика са се увенчали с неуспех.

Няма да има и промяна в структурата на управление, като и занапред решенията ще се взимат от Надзорен и Управителен съвет. Предстои среща на Русев с представители на сегашния УС. Тръст "Синя България" и НКП ще научат лично от него дали попадат в следващия орган.

Спортният директор Станислав Ангелов и главният мениджър Андрей Желязков почти сигурно ще запазят местата си в Левски до Нова година. Смяташе се, че те може да се разделят с постовете си, но е явно, че новият собственик Спас Русев няма да бърза с промените в спортно-техническия щаб.

Не така обаче стоят нещата с финансиста Константин Баждеков. Дори и да остане на "Герена", той повече няма да бъде изпълнителен директор. Русев съобщи, че ще обяви кой ще заеме този пост, когато бъде обявен и новият Управителен съвет.

От клуба се очаква да си тръгне Николай Илиев. В последните месеци той бе временен председател на УС на сините. Бившият футболист на Левски минава за един от приближените на Иво Тонев -два пъти влиза в ръководния орган по покана на вече бившия едьр акционер на "Герена".

Източник: http://www.dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини