Брад Пит ще се подложи доброволно на тест за наркотици

Брад Пит няма какво да крие що се отнася до обвиненията за употреба на наркотици, твърдят източници близки до актьора.

В момента 52-годишният Пит е разследван за насилие след възникналия между него и 15-годишния му син Мадокс спор, по време на частен полет. Според неназован източник Пит доброволно е решил да се подложи на тест за наркотици, като превантивна мярка в съдебния процес за попечителството на децата.

В момента 6-те деца на Джоли и Пит живеят с майка си в къща под наем в Малибу, Калифорния. Не е ясно кога актьорът ще види отново децата си.

Брат Пит все още не е внесъл официален отговор на молбата за развод подадена от Анджелина Джоли. Според близки на звездната двойка, факта, че нещата засега са се успокоили е добър знак.

Те добавят, че и двамата родители се грижат за децата и че много съжаляват за подетата в медиите кампания срещу актьора.

Междувременно Брат Пит разпространи второ изявление след новината за развода. Той обяви, че няма да присъства на червения килим за премиерата на филма Voyage of time, в който той е наратор, защото иска да се фокусира върху семейните си проблеми и не желае да отвлича вниманието от образователния филм към себе си.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини