Актьорът, който сякаш пази собствените си телохранители

Изображение 1 от 2

    Снимка на звездата от сериала "Игра на тронове" Джейсън Момоа с телохранителите му предизвика смеха на потребителите в Twitter, съобщи Лента. Феновете развесели ръстът на бодигардите, които са с една глава по-ниски от актьора.

    В коментарите си хората написаха, че Джейсън Момоа съвсем не се нуждае от телохранители и започнаха да се шегуват със съотношението между ръста на актьора и неговата охрана. "Момоа е толкова огромен, че изглежда така, сякаш той пази своите бодигарди", написа един от феновете.

    Някои започнаха да сравняват охранителите с минибосовете от видео игрите, които играчите трябва да победят, преди да стигнат до битка с големия бос. "Тези телохранители се нуждаят от защитата на Момоа", добави друг от потребителите с псевдонима Macroniki.

    Други предположиха, че актьорът просто няма пари да наеме подходяща охрана. "Джейсън Момоа звъни в агенцията за сигурност: "Здравейте, трябват ми телохранители, но разполагам с ограничен бюджет". "Не е нужно да казвате повече", му отговарят от там", даде воля на въображението си Tetcruise.

    Актьорът Джейсън Момоа е известен най-вече с ролите си на хал Дрого от телевизионния сериал "Игра на тронове" и Конан в римейка на фентъзи филма "Конан Варварина".

    Източник: dariknews.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини