Autodesk стартира кампанията Изобретател на 2008 г

Autodesk обяви днес началото на официалното гласуване за "Изобретател на годината".

Компанията насърчава членовете на широката общност производители, които използват продуктите й, да посетят уебсайта на общността на адрес http://mfgcommunity.autodesk.com/ и да изберат кой от носителите на титлата изобретател на месеца през 2008 г. ще бъде обявен за "Изобретател на годината".

Програмата "Изобретател на месеца" отличава най-новаторските дизайнерски и инженерни начинания на широката общност, която ползва софтуерния продукт Autodesk Inventor - основата за създаване на дигитални прототипи.

Дигиталният прототип позволява проектирането, визуализирането и симулирането на даден продукт преди той да бъде конструиран, което спестява създаването на многобройни физически прототипи.

"Изобретателят на годината" се избира измежду избраните за изобретател на месеца през 2008 г. Гласуването започна на 20 януари и ще приключи на 20 февруари, в 17.00 източна часова зона (ЕТ).

Месечните победители развиват разнообразни дейности: от производството на автомобили и самолети, през софтуер за сортиране и изпращане на пощенски пратки, конструиране на земеделски и други машини, до дизайн на дъски за сърф и създаването на системи за производство на енергия на място за домакинства и малки бизнеси.


Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини