Изложба на талантлив млад фотограф доближава до природата

Изображение 1 от 4

    Фотографска изложба "Живата природа" на младия талант от Смолян Венцислав Огнянов беше открита снощи в изложбената зала на читалище "Орфееви гори" в смолянския квартал Райково. Това е първа изложба за любителя-фотограф, който обича да е близо до природата, харесва пътешествията, в които всеки път преоткрива красотата на България.
    Венцислав от 10 години се занимава с фотография, като Макро фотографията е любимият му жанр, защото му разкрива необятен свят за изследване и удивление.
    Венцислав Огнянов е на свободна практика, като оператор за туристическа телевизия. Негови снимки са ползвани в различни сайтове за туризъм и пътешествия. Пише и публикува статии в сайтове за туризъм.
    "Младият талант е на мнение, че фотографията, неговото хоби, се доближава до това което наричаме „изкуство”, но за него истинското изкуство си остава рисуването, поезията и музиката. Според автора природата не се впечатлява, че сме оставили едно огледало пред нея и я отразяваме по този начин, тя истински се впечатлява, когато ние хората надникнем отвъд зримото и изразим вълшебството, което стои зад природата-тогава, когато успеем да отразим красотата на духа!" Това каза в представянето си за Венцислав Огнянов фотографът Красимира Георгиева.
    Много приятели и почитатели на фотографията присъстваха на откриването на изложбата, която е отворена за посещения до 30 април.
    СмолянБгвести

     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини