Shell България обявява национален ученически конкурс за рисунка на тема „Зеления транспорт на бъдещето“

Shell България организира национален конкурс за рисунка на тема „Зеления транспорт на бъдещето“ в рамките на инициативите за отбелязване на десетата годишнина от участието на български отбори в Shell Eco-marathon. Ученици от V до XII клас от основни и средни училища в България ще имат възможност да представят своята визия за бъдещето на транспорта, изправени пред предизвикателствата на намаляващите енергийни ресурси и замърсяването на въздуха.

Участниците ще могат да развихрят въображението си и да изобразят на хартия следващото поколение интелигентна мобилност. Рисунките трябва да отразяват идеите на младите художници за вида на транспорта на бъдещето и енергията, която го задвижва.

Конкурсът ще продължи от 2 май до 15 юни 2017 г., а победителите ще бъдат излъчени от компетентно професионално жури, председателствано от международно признат български художник.

Победителите в престижния конкурс, които ще бъдат обявени най-късно на 30 юни 2017 г. на уебсайта www.shell.bg, ще получат атрактивни награди, а най-интересните визии за транспорт на бъдещото ще бъдат показани на специално организирани изложби.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини