Нова Vertu колекция: Constellation Pure

Vertu представиха нова колекция Pure, част от серията луксозни телефони Constellation. Constellation Pure се състои засега от два модела - бял (Pure White) и черен (Pure Black). Според Vertu разработката им е отнела около две години изследвания на процеса на оцветяване, като целта е била телефоните да бъдат с корпус, издържан изцяло в един и същ оттенък на съответния цвят.

Pure White представлява телефон с бял цвят с корпус от полирана стомана и керамична клавиатура и покритие на задния панел от бяла кожа, специално обработена за предотвратяване на потъмняване при продължителна употреба. Pure Black пък е изцяло в черно, като корпусът е от стомана с PVD покритие, керамична клавиатура в черен цвят и покритие от черна кожа.

Като технически характеристики новите Vertu телефони естествено остават непроменени спрямо оригиналната серия Constellation: налице е поддръжка на GSM/GPRS/EDGE (850/800/1800/1900 MHz), дисплей с резолюция 208х208 пиксела със сапфирено стъкло и Bluetooth 2.0. Моделите Pure White и Pure Black ще бъдат лимитирани - ще бъдат произведени само 2500 екземпляра от всеки от тях, които ексклузивно ще се разпространяват от Vertu.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини