Гроздева щастлива от евротитлата, канят я във ВИП Брадър

Олимпийската шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева, заяви на пресконференция в пресклуб "България", че е изключително доволна от резултата, който постигна на Европейското първенство в Прага.

Гроздева стана европейска шампионка за осми път, след като постигна изключително силен резултат от 388 точки на въздушен пистолет. "Щастлива съм от спечелената европейска титла, най-вече заради силния резултат, който постигнах. Другите участнички, не успяха да покажат най-добрите си резултати.
Може би на тях им повлияха, не чак до там добрите условия. В залата беше много тъмно и студено, но аз се чувствах много добре, спокойна и уверена в себе си. Разбира се, имаше напрежение, защото там бяха едни от най-добрите състезателки. Въпреки това влязох в финала с четири точки преднина.
Пистолета, с който стрелям от август миналата година имаше някакъв дефект. Така го купихме. Сега дадохме оръжието на ремонт и му бяха сменени уплътнителите. Може би, заради това да постигнах толкова добър резултат. Истината е, че не се бях настроила за златен медал. Сега предстоят Световните купи в Мюнхен и Милано, през май месец и започвам усилено да се готвя за тях. След това е Европейското първенство по малокалибрено оръжие, което определено ми е по-силната дисциплина", коментира Мария Гроздева.
Осемкратната европейска шампионка сподели още, че е поканена да участва в предстоящия ВИП Брадър, който е с благотворителна цел. Организаторите на риалитишоуто са й обещали стрелбище за тренировки и фитнес зала.
"Още обмислям предложението за участие във ВИП Брадър и до няколко дни ще взема окончателно решение. Организаторите обещаха, че няма да правят нищо, с което да злепоставят участниците. Истината е, че ако вляза ще ми напомня на лагерите в Белмекен преди много време, когато нямаше телевизия, радио, вестници и си откъснат от външния свят. Отиваш, тренираш и тогава се раждаха много шампиони", добави олимпийската шампионка.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини