Любители на футбола дариха средства за пострадал при катастрофа

Победителите от футболното първенство "Деня на с.Бенковски" дариха паричните си награди за лечението на пострадалия при автокатастрофа Венцислав Арабаджиев. Футболната надпревара, в която взеха участие 8 отбора, се проведе под патронажа на кмета на Община Кирково Шинаси Сюлейман.

След оспорвана борба на стадиона в Бенковски, шампиони станаха "Върбица". На второ място се класира отборът на с. Бенковски, а на трето тимът на Кърджали, следвани от Кирковчани.

Награда за най-добър гол на първенството получи Павел Замфиров от "Върбица", а за най-добър вратар беше определен Илкнур от Кърджали.

Зам-кметът на Кирково Валентина Димитрова награди класиралите се на първите места отбори с парични награди и купи. Всички отбори дариха паричните си награди, общо 650 лв, за лечението на Венцислав Арабаджиев, който пострада при автокатастрофа и се нуждае от медицинско лечение. 

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ша
    Шабан
    0 -1
    09:33, 6 авг 2017
    Ха стига с тези глупости бе редакцията,...мевлидът беше в памет на избитите цивилни жители от българските войски през 1912г., какъв дъжд ви е хванал?!
Последни новини