Временно за три дни затварят няколко улици за Устовския панаир

От утре 6 до 8 октомври влиза в сила временната промяна на организацията на движение свързана провеждането на традиционния Устовски панаир, който се открива в петък.

От 6 октомври в 06.00 ч. до 22.00 часа на 8 октомври се пира се движението по ул. Пазарска“ в участъка от кръстовището с ул. „Тракия“ до кръстовището с ул. „В. Райдовски“/при паркинга на Маданския мост/. Спира се и движението по ул. „Братан Шукеров“ в кв. „Устово“ в участъка от кръстовището с ул. „Продан Табаков“ до кръстовището с ул. „Пазарска“. Ще бъде спряно и движението в района на пазара в кв. „Устово“ като ще бъде затворен входа до магазин „Никра“.

Временен паркинг за посетителите на панаира ще бъде парк „Чаршията“ в квартала, и по ул. „Братан Шукеров“ и ул. „Хр. Ковачев“.

Зареждането на търговските обекти по затворените за движение улици ще бъде по график от 20.00 до 8.00 ч. в дните на панаира срещу издаден служебен пропуск/ фактура за платен наем на търговска площ/. Градският транспорт ще се движи по делнично разписание, а временната организация е валидна за дните на панаира, в който ще вземат участие търговци от цялата страна.

За най-малките ще има много развлекателни съоръжения – люлки, въртележки, надуваеми батути и други. Настаняването на търговците ще започне от 8.30 часа на 6 октомври пред Пощата в кв. Устово.

СмолянБГвести. нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини