Ангел Безергянов е новият председател на групата общински съветници на ГЕРБ в Смолян

Ангел Безергянов е новият председател на групата общински съветници от ПП ГЕРБ в ОбС – Смолян. На свое заседание девет от съветниците са подкрепили промяната, както и общинското ръководство на партията, съобщиха от пресцентъра ѝ в Смолян.

Безергянов сменя досегашния председател Мария Семерджиева, която се отказа от поста поради натовареност в служебните ангажименти.

Новоизбраният председател е роден на 15 октомври 1986 г. Той е магистър по право. Работил е в сдружение „Екосвят Родопи“ и в Областния информационен център. В момента е на длъжност в Държавно горско стопанство – Смилян. Областен координатор е на Младежката структура на ГЕРБ в Смолян. Не е семеен.

„Отговорността, която ми гласуваха колегите, е голяма и ще се постарая да оправдая тяхното доверие, както и това на жителите на община Смолян. Групата на общинските съветници от ГЕРБ ще продължи да работи за добрите решения и ще подкрепяме полезните идеи и проекти. За нас е важно ОбС да работи в полза на хората, а не да произвежда конфликти чрез евтини популистки трикове. Ще наблегнем на срещите си с гражданите, които търсят съдействие и подкрепа по наболели за тях проблеми“, сподели новият председател Ангел Безергянов.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини