Откриха джипа, издиран във връзка с убийствата в Нови Искър. Издирваната жена - мъртва?

Обявената за издирване във връзка с убийството на петима души в Нови Искър Кети Кюхова е била открита също застреляна - това твърди съсед на семейството пред бТВ.

Възрастният мъж разказа, че снощи, по време на огледа, е бил в къщата като поемно лице и е чул разследващите да си говорят, че 44-годишната жена е открита застреляна. Трупът на Кети бил намерен в гора край Нови Искър, до джипа й БМВ Х5, който също беше обявен за издирване от полицията.

„Намерили са я непосредствено до джипа. Убита е като другите”, каза още съседът.

Попитан за евентуалния убиец, той отговори:

„Нещо се чу за брата”.

Според официалните данни именно братът на убития мъж е подал сигнала, че не може да се свърже със семейството.

Засега обаче нищо от тази информацията не се потвърждава от МВР, освен че джипът наистина е намерен близо до къщата. Пред БНР два източника съобщават за открита застреляна жена в района, за която се смята, че вероятно е Кети Кюхова. По неофициални данни тялото е било хвърлено в кладенец, покрит отгоре, на няколко километра от Нови Искър, съобщи "Клуб Z". От полицията обаче до момента отричат това.

Междувременно журналисти откриха близо до джипа тефтерче, което вероятно е принадлежало на Кети. В него са записани името на мъжа й, различни сметки и любовни послания.

OFFNews съобщи, че преди това тя е имала връзка с бивш затворник.

По-рано стана ясно, че синът на убития Неделчо Юнаков - Георги, е работел като санитар в психиатрия.

По-късно се очаква разследващите да дадат повече информация.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини