Лицата на конкурса "Аз раста патриот" греят на календар

Изображение 1 от 3

    Календарът на конкурса „Аз раста патриот“ за 2018 година излезе от печат и грее с лицата на деца от цялата Смолянска област. Той вече радва десетки, след като бе изпратен от спомоществувателя на конкурса – „Михалково“ АД на контрагенти, приятели, представители на бизнеса и местната и държавна власт в страната и чужбина.

    Красивите деца представят всеки от месеците на 2018-та година като от снимките им лъха патриотизъм и радост. Те са и най-добрите посланици на Родопите с кадрите си от любимата ни планина.

    Конкурсът ще продължи, искаме да стане традиция, независимо кой през годините занапред ще е на поста областен управител, заявява областният управител на Смолян Недялко Славов. Той поде инициативата на журналистката Петя Гайдарова и  организира заедно със зам.-областния управител Андриян Петров и служителите на областната администрация патриотичната надпревара втора година.

    Децата, които не са в календара не бива да тъжат, защото техните снимки са подредени в постоянна изложба пред кабинета на областния управител на Смолян и всеки, който минава се наслаждава на техните ведри усмивки, жизнерадостта и българщината им.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини