Тото милиони в основата на убийство, задържан е мъж от Неделино

Мъж от Неделино е задържан за убийство. Арестуваният Севдалин е родом от Неделино и един от първите тотомилионери, пише „24 часа“. Той е в ареста за убийството на съдружника си, чието тяло е открито край Нареченски бани.

Историята с тото печалбата на Севдалин започва преди години, когато пуснал фиш с двама приятели, но в последствие не се разбрали за парите. Двамата пребиват  Севдалин, заради което са осъдени. В последствие новият тотобогаташ инвестира печалбата в заведение в Нареченски бани, както и друг ресторант по пътя за Пампорово. Според коментирате на местните хора, двамата излезли от затвора и не спрели да отмъщават на "ортака", който според тях прибрал нечестно парите.

Обектите му били палени не веднъж, а арена на смъртоносната свада, завършила с убийство, станало едно от заведенията на задържания край малкото курортно градче. Тялото на убития мъж, с когото имал бизнес отношения, е намерено в реката по пътя за Пампорово. В ареста за убийството, освен Севдалин, е задържан и синът му Мартин.

СмолянБГвестинет

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини