23-годишен спипан с три вида наркотици, младеж от Смолян – с цигара марихуана

На 08.05.2018 г. РУ-Чепеларе е започнато бързо производство срещу 23-годишен младеж от Пловдив за притежание на различни видове наркотици. С.С.К. е спрян за проверка на 08.05.2018 г. около 01.35 ч. на пътя, в близост до бензиностанция в Чепеларе.

При извършеното претърсване е установено, че държи и съхранява във вътрешен джоб на якето си свитък в синя опаковка бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагира на амфетамин с брутно тегло 0,27 грама. Намерен е и друг свитък, също в синя опоковка, на кафяво желеподобно вещество, което по данни на лицето е хашиш, с брутно тегло 0,17 грама. В полиетиленов плик е намерено бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагира на амфетамин с брутно тегло 0,27 грама. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. Извършителят е задържан за срок от 24 часа.

За 0.73 грама марихуана в ареста преспа и 23-годишен смолянчанин. Младежът е спипан на 5 май по обяд в мини маркет в Смолян. При извършване на полицейската проверка 23-годишният И.П.Г. изхвърля сноп зелена тревна маса с бруто тегло 0,73 грама, която при извършен полеви наркотест реагира на „канабис“. Извършителят е задържан за срок от 24 часа.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини