Смолянски ученици разработиха уникална платформа за споделена благотворителност

Смолянски ученици представят собствена разработка на онлайн платформа за дарения. На 7 юни тази година от 18.00 часа в Клуба на културните дейци-Смолян учениците от клуб Web дизайн в ПГТТ „Христо Ботев“ в родопския град, заедно със своя ръководител инж. Светослав Димитров, ще представят разработената от тях онлайн платформа за споделена благотворителност "Купи и дари".
Проектът е за всички, които имат желание да участват, те ще могат да даряват стоки или услуги. Дарителят сам определя какъв процент от стойността на продадената стока или услуга да остава за благородна кауза. Потребителят може да следи къде и как биват разпределяни средствата и да знае точно къде са отишли парите му. Платформата позволява потребителите да виждат актуалните каузи, за които работи екипът на "Купи и дари" и е оптимизирана за работа с всички видове устройства (компютри, таблети, смартфони).

Ученическият екип и ръководителят им кани всички заинтересовани да посетят презентацията на авторския им продукт в КДК Смолян.

СмолянБГвести

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини