Арестът в Смолян се напълни със задържани за наркотици в Серафимово

Шест души са задържани само в село Полковник Серафимово на 8 и 9 юни за притежание на наркотици по време на международния музикален фестивал, който се организира за поредна година.

С бързо производство се сдоби 31-годишен мъж от Обединено кралство Великобритания, спипан в призори на 8 юни с амфетамин в стая на църквата в селото. У него са открити 0,35 грама амфетамин, а мъжът е задържан за срок от 24 часа.

30-годишен софиянец също е задържан за притежание на наркотици. При обиска у него са намерени 0.88 грама кокаин и 1.15 грама екстази. В бързо полицейско производство се разследва и 31-годишнен мъж от Великобритания, който е спипан да шофира кола в с. Полковник Серафимово след употреба на кокаин. Десет минути по-късно е установено, че същият мъж държи у себе си 1 кафява бучка с бруто тегло 0.39гр. канабис и е образувано второ бързо производство за притежаване на наркотични вещества. 26-годишен мъж от Хасково също преспа в ареста за 0.11гр. канабис. В лекия автомобил на друг 27-годишен хасковлия са намерени 0.57 гр. канабис и ръчно свита цигара.

В ареста е и 36-годишен мъж от Варна, в чиято кола при претърсване са намерени наркотици. В автомобила с варненска регистрация са намерени и иззети топче с 0,13 гр. канабис и полиетиленов свитък с кафява бучка с тегло 3,67 гр. При направения полеви наркотест веществата са реагирали на канабис.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини