Шест жалби за асфалт на тротоар пред къщи в „Устово“

    Живеещите на ул.„Кирил Маджаров“ в кв.„Устово“ днес внесоха шеста жалба до Община Смолян за проблем, който касае три от номерата на въпросната улица. В нея хората за пореден път молят ръководството на Общината да реши проблемите с улицата и да се асфалтира тротоара, за да спре наводняването на номерата №14,16,18.

    На 9 юни т.г., след пет жалби за две години, зам.-кметът инж. Марияна Цекова се срещна със засегнатите и обеща, че се спират ремонтните дейности до изготвяне на проект, с който да се решат проблемите с асфалта и наводняването при всеки дъжд на сградите в проблемния участък. 

    На 11 юни те пишат шестата поред жалба, изпратена и до представители на медиите, в която хората твърдят, че още на 09.06.2018г., работници на фирмата отново пристигат на място, но не за да поправи разрушените тротоари, а за да асфалтира улицата частично.

    „Отново реагирахме, техническият ръководител проведе разговор със зам.-кмета и работниците си тръгнаха за пореден път. Трябва ли да дежурим на пътя, за да се изпълни даденото обещание?“, питат засегнатите смолянчани. В късния след обяд около 17 ч. на 11 юни обаче става ясно, че след шестата жалба Общината все пак е взела мерки и фирмата е извършила нужното асфалтиране на тротоарите.

    СмолянБГвести

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Случаен виц

    Последни новини