Нов туристически център ще посреща туристите на входа на Пампорово

Изображение 1 от 2

    На 16 юни лифтовете в Пампорово ще започнат работа за най-нетърпеливите колоездачи и гости на Пампорово, а само седмица по-късно в курорта ще се проведе едно от най-големите вело събития в България и региона – зрелищния „Пампорово Байк Фест 2018“.

    Една от основните цели тази година е създаването на нов, работещ туристически център в курорта, който да посреща гостите на входа на Пампорово и да им помага да имат възможно най-приятен и ползотворен престой.

    Центърът ще предлага необходимата информация, а гостите на курорта ще могат да се възползват и от широк набор от най-различни екскурзии, услуги и всякакви активности, които се предлагат в района.

    От тази година в курорта стартира мащабна програма за подпомагане развитието на летния планински туризъм, като се създават множество новости и подобрения към съществуващата инфраструктура с цел привличането на все повече туристи през лятото.

    На 16-ти юни, с пускането на лифтовете в курорта, ще отвори врати за шеста поредна година Велопарк Пампорово, който се доказа като най-големия парк за планинско колоездене на Балканите. В дните от 21 до 24 юни ще се проведе четвъртото поредно издание на Пампорово Байк Фест, а по време на фестивала се организират множество различни събития, сред които тази година са състезание по спускане от клас 1 на Международния Колоездачен Съюз, детско състезание, Държавен шампионат по форкрос, както и третия кръг от Балканската Даунхил Купа.

     

    СмолянБГвести

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини