Пияни и дрогирани по пътищата, жена отвя мъжката „конкуренция“ за алкохол

Няколко пияни и дрогиран зад волана задържа полицията през почивните дни.

49-годишна жена отвя мъжката „конкуренция“, след като на 6 юли по обяд е проверена за алкохол, а дрегерът показал 2. 20 промила концентрация на алкохол в кръвта ѝ. Още същия ден в РУ – Мадан е започнато бързо производство срещу жената от гр. Рудозем, която била проверена около 13. 20 часа на бул. „България“. Задържана е за срок до 24 часа в РУ-Мадан.

С бързо производство за алкохол се сдоби и 43-годишен мъж от Смолян. Сутринта около 07. 40 ч. той е засечен с 1. 23 пормила алкохол зад волана на лек автомобил и е задържан за срок до 24 часа в РУ-Смолян.

34-годишен мъж от рудоземското село Елховец е проверен вечерта в събота в Рудозем, а тестът показал, че шофира след употреба на марихуана. Той също е бил задържан за срок до 24 часа в РУ-Мадан и срещу него е започнато бързо производство. При извършен обиск е установено, че държи в себе си суха тревна маса с бруто тегло 0, 30 грама, която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана.  

В събота след употреба на наркотици 23-годишен младеж от Златоград също се качва на автомобила си. Проверката с техническо средство показала употреба на амфетамини и младежът е преспал в ареста.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини