Трима шофьори в ареста след запой, грък спипан с рекордни промили на границата

Трима пияни зад волана задържа полицията на територията на Смолян и областта. Рекорд ударил 54 годишен грък, задържан с 3.34 промила алкохол, който бил проверен малко преди полунощ в петък на граничния пункт край Златоград. Срещу Ш.О. от с. Медуса, обл.Ксанти, е започнато бързо производство за управление на автомобил след употреба на алкохол, установена с техническо средство на ГКПП-Златоград. Мъжът управлява лек автомобил "Фолксваген Поло", собственост на 48-годишна жена от благоевградското село Старчево, дал е кръвна проба и е задържан за срок от 24 часа.

След сериозен запой около 23 часа в събота е задържан и пловдивчанин, който шофирал в Чепеларе лек автомобил "Нисан Терано". Дрегерът показал алкохол с концентрация 2.00 промила, като водачът е отказал кръвна проба и също е задържан за срок от 24 часа.

На 07.10.2018г. в РУ-Смолян е започнато бързо производство срещу Д.Б. на 26 години от Смолян, който около 06.00ч. е спрян за проверка на ул."Коста Аврамиков" в областния град. Младежът е управлявал лек автомобил "БМВ" 520, а пробата показала алкохол с концентрация 1.81 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок от 24 часа.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини